imprint-logo
RAZSTAVNI SALON
BTC Hala 5 (stavba Müller)
Šmartinska cesta 152 R, 1000 Ljubljana
tel.1: +386 (0)41 250 165
tel.2: +386 (0)51 417 200
Za obisk se je potrebno naročiti!
IZBRANA IN KAKOVOSTNA PONUDBA MASAŽNIH STOLOV
Nahajate se na strani "

MASAŽNI STOLI

".

Želite prejemati obvestila? -> Vpišite svoj e-naslov.ZA OSEBNI OBISK IN
PREIZKUS MASAŽNIH STOLOV
SE JE POTREBNO NAROČITI.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE ZDAJ >>

ODPRODAJA EXPONATOV do -50%.

NAJUGODNEJŠE CENE
MASAŽNIH STOLOV znotraj EU.

MOŽNOST NAKUPA STARO ZA NOVO!

Z VAMI ŽE 20 LET :)

MASAŽNI STOL INADA Robostic D6D
Kaj masira Hrbet, zadnjica in noge.
Ročne masaže Shiatsu masaža, gnetenje, dvojno gnetenje, tapkanje, kombinacija tapkanja in gnetenja, ritmična akupunktura, vibracije za hrbtni predel, nožni predel in zadnjico, masažna tehnologija s človeškim dotikom.
Avtomatični zdravstveni programi 10 avtomatičnih programov: sprostitev celega telesa, napeta ramena, vratni predel, ledveni predel, sedalni predel, shiatsu, jutranji in večerni program, kjer se lahko masirate normalno ali pa z 3D načinom.
Dodatne funkcije Najboljša masaža za noge (3D tehnika masaže),upravljanje skozi  joystick, vibracije.
Material Umetno usnje.
Barve Črna , bež, rdeča.

PODROBNEJŠI OPIS

Da vam med masiranjem ne bo dolgčas, se lahko zraven še malo poigrate!

Stol ima vgrajen večji joystick, s katerim lahko upravljate celotni stol, ob tem pa se lahko še malo poigrate.S posebnim sistemom se masažni stol prilagaja obliki vaše hrbtenice in ostalemu telesu. S 24-timi zračnimi blazinami vam, predvsem v nožnem predelu, nudi temeljito masažo stopal, pete, meč in stegen. Z dvema masažnima valjema vam nudi osnovne masažne tehnike, ki vas sproščajo in nudijo nepopisne masažne užitke. Masira vas globinsko s pritiskanjem na vaše akupunkturne točke.

Masažne tehnike: shiatsu masaža, gnetenje, dvojno gnetenje, tapkanje, kombinacija tapkanja in gnetenje, ritmična akupunktura, vibracije za hrbtni predel, nožni predel in zadnjico, masažna tehnologija s človeškim dotikom, zračne masaže zadnjice, shiatsu masaža nog,

Globinska masaža, ki jo sami uravnavate (občutek imate, kot da bi se sami masirali) in prilagodite do milimetra s preprostim premikanjem joystika, vam omogoča natančen in popoln nadzor nad masažnimi valji. Masažni valji se gibljejo kot zapestja profesionalnih maserjev.

10 zdravstvenih avtomatičnih programov: sprostitev celotnega telesa, napeta ramena, vratni predel, ledveni predel, sedež, shiatsu, jutranji in večerni program, kjer se lahko masirate normalno ali pa z 3D načinom.

Možnost nastavitve širine masiranja, nastavitev masažnega predela za noge, nastavitev hitrosti in intenzitete masiranja, avtomatična nastavitev za ramenski predel, avtomatična nastavitev naklona.


CENA: 3.400,00eur (vključen DDV)


na prejšnjo stran .:. nakup in povpraševanje ...::... uredi
Kontakti:
RAZSTAVNI SALON
BTC Hala 5 (stavba Müller)
Šmartinska cesta 152 R, 1000 Ljubljana
tel.1: +386 (0)41 250 165
tel.2: +386 (0)51 417 200
Za obisk se je potrebno naročiti!
Hitri menu:
Masažni stoli - ponudba
Masažni pripomočki - ponudba
Informacije in nasveti o masažnih stolih
Koristi masaže in masažne tehnike
Nakup masažnega stola - informacije
Nasveti o masaži in masažnih stolih
Vizitka, kontakti in delovni čas
Izdelava spletnih strani in gostovanje CD mikelis.:. Programiranje Mihael Tominšek .:. Oblikovanje Jože Janc .:. Vse pravice pridržane .:. Za IMPRINT d.o.o. 2007-2021 .:. siteinfo .:. pravno besedilo ..::.. urejevalnik vsebine