imprint-logo
IZBRANA IN KAKOVOSTNA PONUDBA MASAŽNIH STOLOV
Nahajate se na strani "

PRIPOMOČKI

".

Prejemati želim obvestila - vpišite svoj e-naslov.


SPOŠTOVANI KUPCI:
ZA OSEBNI OBISK IN PREIZKUS MASAŽNIH STOLOV SE JE POTREBNO NAROČITI.

MASAŽNI PRIPOMOČKI: pas za hrbetOpis: Uporaben za degenerativni revmatizem, lumbago, išijas, mišična napetost, fizična obremenjenost, discus hernija, pri poškodbah in obrabi kolka in za boljšo prekrvavitev nog.

Physio- Thermol, firme Locoterm iz Švice, je linija terapevtskih pripomočkov, ki zdruľuje dve naravni terapiji: terapijo z magnetnim poljem in terapijo s toplotno energijo. Temperaturo Physio- Thermol na površini poviša za 4°C in le-ta ostane ves čas terapije konstantna. Zahvaljujoč magnetnemu polju in povišani temperaturi, se pretok krvi poveča po naravni poti, kar daje obolelemu področju maksimalno možnost okrevanja.
Zaradi svoje enostavnosti in velike učinkovitosti, priporočamo izdelke vsem, ki imajo težave z mišičnimi krči v vratu ali ramenih, z revmatičnimi obolenji, športnimi in zastarelimi poškodbami, glavoboli, koncentracijo in splošno utrujenostjo.

Physio- Thermol, firme Locoterm iz Švice, je linija terapevtskih pripomočkov, ki zdruµuje dve naravni terapiji: terapijo z magnetnim poljem in terapijo s toplotno energijo. Temperaturo Physio- Thermol na površini poviša za 4°C in le-ta ostane ves čas terapije konstantna. Zahvaljujoč magnetnemu polju in povišani temperaturi, se pretok krvi poveča po naravni poti, kar daje obolelemu področju maksimalno moµnost okrevanja.
Zaradi svoje enostavnosti in velike učinkovitosti, priporočamo izdelke vsem, ki imajo teµave z mišičnimi krči v vratu ali ramenih, z revmatičnimi obolenji, športnimi in zastarelimi poškodbami, glavoboli, koncentracijo in splošno utrujenostjo.


CENA: 89,70 EUR - Cena vključuje DDVna prejšnjo stran .:. nakup in povpraševanje ...::... uredi
Kontakti:
Hitri menu:
Masažni stoli - ponudba
Masažni pripomočki - ponudba
Informacije in nasveti o masažnih stolih
Koristi masaže in masažne tehnike
Nakup masažnega stola - informacije
Nasveti o masaži in masažnih stolih
Vizitka, kontakti in delovni čas
Izdelava spletnih strani in gostovanje CD mikelis.:. Programiranje Mihael Tominšek .:. Oblikovanje Jože Janc .:. Vse pravice pridržane .:. Za IMPRINT d.o.o. 2007-2018 .:. siteinfo .:. pravno besedilo ..::.. urejevalnik vsebine