imprint-logo
IMPRINT d.o.o.
Litijska cesta 38
1000 Ljubljana, Slovenija
tel.: +386 (0)30 337 768

Za obisk se je potrebno naročiti!
IZBRANA IN KAKOVOSTNA PONUDBA MASAŽNIH STOLOV
Nahajate se na strani "

o zasebnosti

".

Prejemati želim obvestila - vpišite svoj e-naslov.


SPOŠTOVANI KUPCI:
ZA OSEBNI OBISK IN PREIZKUS MASAŽNIH STOLOV SE JE POTREBNO NAROČITI.

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Splošne določbe

Naprošamo vas, da skrbno preberete določbe te izjave o varovanju zasebnosti, saj nam boste s posredovanjem vaših podatkov potrdili, da se z njo strinjate. V kolikor nam ne želite posredovati vaših osebnih podatkov in se z izjavo o varovanju zasebnosti ne strinjate, a nas želite vseeno kontaktirati in prejeti ponudbo, nas raje pokličite.

Pridobivanje in uporaba osebnih podatkov

  1. Ob vašem obisku na naši spletni strani ne bomo o vas pridobili nobenega osebnega identifikacijskega podatka brez vaše vednosti, razen če nam osebnega podatka ne boste posredovali vi sami. Seveda pa je vrsta prejete informacije odvisna od tega kaj naredite ob obisku na naši spletni strani.
  2. Če obiščete našo spletno stran samo z namenom pregledovanja in branja spletne strani, bomo samodejno pridobili in shranili neosebne statistične podatke dostopa in ogleda naše spletne stzrani: tip brskalnika, operacijski sistem, velikost ekrana, internetnega ponudnika, kje ste našo spletno stran našli (recimo kateri iskalnik nam je posredoval zadetek)in dolžino uporabniške seje. S pomočjo tovrstnih informacij želimo izboljšati uporabnost naše spletne strani, ter jo zaradi številčnosti različnih sistemov (računalnikov, brskalnikov, ...) sprogramirati tako, da bi se v čimvečji meri informacije prikazovale tako, kot je bilo mišljeno, brez napak. Takšna evidenca podatkov ne vključuje nobenega osebnega identifikacijskega podatka, temveč samo statistično številko pogostosti pojavljanja določenega elementa (recimo koliko ljudi uporablja brskalnik Mozilla in koliko IE).
  3. Če pa se odločite in nam posredujete osebne podatke (npr. ime, e-mail in poštni naslov) na objavljeni naslov na naši spletni strani, bomo te informacije uporabili izključno za namene vaše poizvedbe in naše promocije.

Razkritje osebnih podatkov

V skladu z obvezo zaupnosti lahko razkrijemo vaše osebne podatke našim pooblaščenim osebam in izvajalcem storitev v razumnem obsegu, ki je potreben za izvajanje zgoraj opisanih namenov. Le-ti so obvezani k obdelavi vaših podatkov v skladu z našimi navodili in varnostnimi standardi Zakona o varovanju podatkov.

Piškotki

  1. Naša spletna aplikacija (spletno mesto / in podstrani) lahko v določenih primerih za delovanje uporabljajo t.i. "piškotke" oz. "cookies". "Piškotki" so drobne tekstovne datoteke, ki se shranijo na uporabnikov računalnik med brkanjem v trenutno mapo (folder) internetnega brskalnika. S pomočjo piškotkov je omogočena določena dodatna funkcionalnost spletne predstavitve. Piškotki kot taki ne vsebujejo nobenega osebnega identifikacijskega podatka, ampak služijo zgolj za komunikacijo vašega internetnega brskalnika (Mozilla Firefox, Internet Explore, drugi...) in našimi spletnimi stranmi. V večini primerov se na uporabnikovem računalniko samodejno brišejo po določenem času oz. odvisno od nastavitev uporabnikovega brskalnika.
  2. V nastavitvah uporabnikovega brskalnika se lahko piškotke onemogoči. Naša spletna aplikacija je izdelana tako, da deluje tudi brez uporabe piškotkov, vendar pa onemogočanje funkcije piškotkov lahko pomeni manjši izkoristek funkcij in podatkov, ki naša stran nudi. Vsekakor pa so vsi pomembni podatki enakovredno dostopni tudi pri onemogočenih piškotkih.

Spremembe k tej Izjavi o varovanju zasebnosti

Izjavo o varovanju zasebnosti lahko brez vnaprejšnje napovedi spremenimo. Morebitne spremembe bodo objavljene na naši spletni strani. Objavljena izjava o zasebnostzi je hkrati tudi v veljavi.

Neposredno trženje

Osebne podatke, ki nam jih boste posredovali sami, lahko uporabimo z namenom, da vas obvestimo o naših novih proizvodih in storitvah. Za obveščanje bomo uporabili samo vaše navedene podatke. V kolikor ne boste več želeli prejemati naših obvestil, nas o tem nemudoma obvestite na naš e-mail naslov: info@imprint.si. Za več informacij pa nas pokličite.

KONTAKT

Imprint, d.o.o.
Litijska cesta 38
1000 Ljubljana

Telefon:   +386(0)1 52 11 587
Telefaks: +386(0)1 52 11 589

Elektronska pošta: IMPRINT masažni stoli

Kontakti:
IMPRINT d.o.o.
Litijska cesta 38
1000 Ljubljana, Slovenija
tel.: +386 (0)30 337 768

Za obisk se je potrebno naročiti!
Hitri menu:
Masažni stoli - ponudba
Masažni pripomočki - ponudba
Informacije in nasveti o masažnih stolih
Koristi masaže in masažne tehnike
Nakup masažnega stola - informacije
Nasveti o masaži in masažnih stolih
Vizitka, kontakti in delovni čas
Izdelava spletnih strani in gostovanje CD mikelis.:. Programiranje Mihael Tominšek .:. Oblikovanje Jože Janc .:. Vse pravice pridržane .:. Za IMPRINT d.o.o. 2007-2018 .:. siteinfo .:. pravno besedilo ..::.. urejevalnik vsebine